Άλλα δύο Φωτοβολταϊκά Συστήματα ισχύος 10 kWp

1ο: Άλλα δύο Φωτοβολταϊκά Συστήματα ισχύος 10 kWp έκαστο σε δώμα μονοκατοικίας στο Χαϊδάρι και κεραμοσκεπή εξοχικής κατοικίας στο Άστρος Κυνουρίας αντίστοιχα, ολοκλήρωσε η endergy το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη συνεχίζοντας έτσι με σταθερούς ρυθμούς τις εγκαταστάσεις διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων σε ιδιώτες. Στα δύο νέα συστήματα χρησιμοποιήθηκαν ΦΒ πλαίσια SILIKEN 250 Wp και inverters SOLAR EDGE για την ελαχιστοποίηση της αρνητικής επίδρασης φαινομένων σκιάσεων και επιφανειών διαφορετικής κλίσης και κατεύθυνσης. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

2ο : Και επίσημα πλέον η ΡΑΕ έδωσε με απόφασή της το πράσινο φως για την άρση της απαγόρευσης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες ισχύος έως 10 kWp στην Πελοπόννησο.

endergy
Η πορεία της endergy ξεκινά στο εργαστήριο Αεροδυναμικής του Ε.Μ.Π. (www.ntua.gr) το 1997 κατά την διάρκεια προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών των στελεχών της στον τομέα της αιολικής ενέργειας.
Η συνέχεια περιλαμβάνει δραστηριοποίηση στην σχεδίαση και ανάπτυξη αιολικών πάρκων καθώς και στην αεροδυναμική ανάλυση και σχεδίαση ανεμογεννητριών.

Δηλώστε ενδιαφέρον

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

News, Articles, Νέα, Φωτοβολταϊκά, Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών, Εταιρίες Φωτοβολταϊκών, Mετατροπείς (inverters) Φωτοβολταϊκών, Βάσεις στήριξης Φωτοβολταϊκών
eXTReMe Tracker