Ολοκλήρωση εγκατάστασης φωτοβολταϊκού Σταθμού 100 kWp

H endergy ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 100 kWp στην περιοχή του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Στο Φωτοβολταϊκό Σταθμό χρησιμοποιήθηκαν 414 πλαίσια TRINA TSM-PC05 ισχύος 240 Wp και 3 inverters POWER ONE Trio 27.6-TL-OUTD ενώ η παρακολούθηση της απόδοσης του Φωτοβολταϊκού σταθμού γίνεται μέσω του συστήματος WEB LOG Pro της εταρείας METEOCONTROL.

endergy
Η πορεία της endergy ξεκινά στο εργαστήριο Αεροδυναμικής του Ε.Μ.Π. (www.ntua.gr) το 1997 κατά την διάρκεια προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών των στελεχών της στον τομέα της αιολικής ενέργειας.
Η συνέχεια περιλαμβάνει δραστηριοποίηση στην σχεδίαση και ανάπτυξη αιολικών πάρκων καθώς και στην αεροδυναμική ανάλυση και σχεδίαση ανεμογεννητριών.

Δηλώστε ενδιαφέρον

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

News, Articles, Νέα, Φωτοβολταϊκά, Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών, Εταιρίες Φωτοβολταϊκών, Mετατροπείς (inverters) Φωτοβολταϊκών, Βάσεις στήριξης Φωτοβολταϊκών
eXTReMe Tracker