Αρχείο Νέων

Άλλα δύο Φωτοβολταϊκά Συστήματα ισχύος 10 kWp

1ο: Άλλα δύο Φωτοβολταϊκά Συστήματα ισχύος 10 kWp έκαστο σε δώμα μονοκατοικίας στο Χαϊδάρι και κεραμοσκεπή εξοχικής κατοικίας στο Άστρος Κυνουρίας αντίστοιχα, ολοκλήρωσε η endergy το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη συνεχίζοντας έτσι με σταθερούς ρυθμούς τις εγκαταστάσεις διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων σε ιδιώτες. Στα δύο νέα συστήματα χρησιμοποιήθηκαν ΦΒ πλαίσια SILIKEN 250 Wp και inverters SOLAR EDGE για την ελαχιστοποίηση της αρνητικής επίδρασης φαινομένων σκιάσεων και επιφανειών διαφορετικής κλίσης και κατεύθυνσης. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

2ο : Και επίσημα πλέον η ΡΑΕ έδωσε με απόφασή της το πράσινο φως για την άρση της απαγόρευσης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες ισχύος έως 10 kWp στην Πελοπόννησο.

05.07.2012

H endergy συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο των εγκαταστάσεων Φωτοβολταϊκών συστημάτων και Φωτοβολταϊκών σταθμών, ολοκλήρωσε, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012, 10 νέα συστήματα σε στέγες κτιρίων και κατοικιών σε διάφορες περιοχές της κεντρικής και νοτίου Ελλάδος, όπως επίσης και 2 σταθμούς ισχύος 100 kWp έκαστος σε Κω και Δράμα. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού έχει προγραμματιστεί η κατασκευή 2 ακόμα νέων ΦΒ σταθμών σε αγροτεμάχια καθώς επίσης και 5 φωτοβολταϊκών συστήμάτων σε στέγες κατοικιών.

23.01.2012

Η Endergy σε στενή συνεργασία με την SunEdison, εγκατέστησε επιτυχώς τα δύο πρώτα “Solar In a Box” φωτοβολταϊκά συστήματα στην Ελλάδα. Το “Solar In a Box” είναι η καινοτόμα και ευέλικτη πλήρης λύση για φωτοβολταϊκά συστήματα από 2 έως και 150kW, η οποία ενσωματώνει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία της SunEdison. Κάθε σύστημα “Solar In a Box” εμπεριέχει όλα τα απαιτούμενα μέρη του εξοπλισμού τα οποία έχουν επιλεγεί προσεκτικά, έχουν δοκιμαστεί λεπτομερώς και έχουν συνδυαστεί ιδανικά. Χάρη στις τυποποιημένες λύσεις το “Solar In a Box” εγκαθίσταται γρήγορα, είναι αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης.
Τα δύο νέα συστήματα έχουν εγκατασταθεί σε ένα δώμα και μια κεραμοσκεπή ιδιόκτητων κατοικίων στην περιοχή Ν. Ηρακλείου Αττικής με ονομαστική ισχύ 7,44 kWp και 4,7 kWp αντίστοιχα.

16.11.2011

Η εταιρεία μας, μετά απο την διαδικασία επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε απο την εταιρεία TUV Austria Hellas, είναι πλέον πιστοποιημένη κατα ISO 9001.

16.11.2011

Η endergy υπέγραψε συμβάσεις προμήθειας και εγκατάστασης ενός φωτοβολταϊκού σταθμού 100 kW στην Κω καθώς επίσης και 6 συμβάσεις προμήθειας και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες στην Αττική και στην Αρκαδία συνολικής ισχύος 45 kW.

21.07.2011

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αλλαγή έδρας της εταιρείας μας. Η νέα διεύθυνση της endergy είναι: Λεωφόρος Μεσογείων 224 & Αετιδέων 2, 155 61, Χολαργός

17.06.2011

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της endergy στον χώρο των εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δώματα και στέγες συνεχίζεται με την ολοκλήρωση τριών νέων συστημάτων σε Αττική και Αιτωλοακαρνανία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Στο στάδιο της αδειοδοτικής διαδικασίας βρίσκονται άλλα 7 έργα που αφορούν οικιακές και βιομηχανικές στέγες στους νομούς Αττικής, Κορινθίας και Φθιώτιδας.

21.04.2011

Η endergy υπέγραψε νέα συμφωνία για την προμήθεια και εγκάτάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος ισχύος 8,3 kW σε μονοκατοικία στις Αχαρνές.

19.01.2011

Η endergy υπέγραψε νέα συμφωνία για την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος ισχύος 8 kW σε στέγη μονοκατοικίας στον Αυλώνα Βοιωτίας.


News, Articles, Νέα, Φωτοβολταϊκά, Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών, Εταιρίες Φωτοβολταϊκών, Mετατροπείς (inverters) Φωτοβολταϊκών, Βάσεις στήριξης Φωτοβολταϊκών
eXTReMe Tracker